Vriendenloop

Op zaterdag 25 september 2021 stond de VriendenLoop op het programma. Een evenement dat zou plaatsvinden in Archeon en waarbij geld ingezameld zou worden voor een aantal lokale goede doelen.

Helaas staan de beperkingen rond het coronavirus het niet toe om de VriendenLoop door te laten gaan op de manier die wij voor ogen hebben en daarom zal het evenement verplaatst worden naar 14 mei 2022.

De organisatie, die in handen is van de Stichting ‘Vrienden van Dichtbij’ en Alphen a/d Run, blijft zich echter wel inzetten voor de goede doelen, want belofte maakt schuld. Middels verschillende acties wordt er voor gezorgd dat de vrijwilligers en bezoekers van het SamenhuiS een leuke dag krijgen, Arie-Jan zal een aangepast bed krijgen en ook de steun die toegezegd is aan het meisje uit Boskoop via de Mentelity Foundation zal doorgaan.

Eén van de acties is een loterij waarbij veel Alphense bedrijven goederen of diensten hebben gedoneerd. Daarnaast zal de welbekende ‘Koop een stoel voor een goed doel’ worden ingezet en in de decembermaand zullen er banketletters worden verkocht door de deelnemers en de organisatie.

De VriendenLoop ontstond, toen het KWF besloot de stekker uit de Samenloop voor Hoop te trekken.
De betrokkenheid bij de VriendenLoop is overweldigend, dus ondanks deze teleurstelling kijkt de organisatie vol vertrouwen uit naar 14 mei 2022.

De ontwikkelingen zijn te volgen via de Facebookpagina van Stichting ‘Vrienden van Dichtbij’ . Informatie aanvragen kan via een e-mail te sturen naar info@vriendenloop.nl.

Informatiebrief
Deelnameformulier
Algemene voorwaarden

Vriendenloop

Gegevens

  • Locatie: Archeon te Alphen aan den Rijn
  • Datum: 14-05-2022
  • Tijd: 10:00

Copyright 2021

Design & Development door Design Depot