Uitreiking cheque Lizzie

Stel je eens voor: je bent 7 jaar oud en je vriendjes en vriendinnetjes spelen vrijuit buiten en beoefenen hun sport naar hartenlust. Ze rennen, ze springen en draven. Wat zou je graag meedoen maar helaas kan je met heel veel activiteiten niet meedoen omdat je een lichamelijke beperking hebt.
In samenwerking met de Mentelity Foundation zetten we ons om Lizzie, het 7-jarige meisje uit Boskoop, te helpen met een beenprothese waardoor zij actiever in het leven kan staan en zich daardoor beter kan ontwikkelen. Het afgelopen jaar hebben we verschillende acties gehouden zoals de roomboterletter actie en Stoel voor het Goede doel om geld in te zamelen voor een beenprothese voor Lizzie.

Op zondag 12 juni 2022 was het zo ver en heeft Lizzie samen met Edwin Spee van Mentelity Foundation de cheque in ontvangst kunnen nemen.
Een deel van de werkgroep van Stichting Vrienden van Dichtbij kregen een rondleiding van een dolgelukkige Lizzie over het sportcomplex van Only Friends, de sportclub voor mensen met een beperking. Hier traint Lizzie een paar keer per week en sport zij samen met andere mensen met een beperking.

Lizzie ontving naast de cheque een taart met het bedrag erop die zij kon delen met familie en vrienden en mede sporters bij Only Friends.

Lizzie, Geniet van de vrijheid die je nu hebt, dankzij de prothese. Wat hebben wij zondag van jou genoten. Je straalde en zit vol energie! Wat ben jij een topper!

Gegevens

Copyright 2024

Design & Development door Design Depot