Stoel voor het goed doel

We did it!

Gisterenavond, 18 mei 2022, waren we te gast in ’t Leeuwtje in Noorden. Eindelijk kon de aktie “koop een stoel voor het goede doel” plaatsvinden. Met 122 gasten hebben we een hele mooie avond beleefd. Live muziek, heerlijke eten, een optimale bediening en heel veel gezelligheid. Natuurlijk stonden de doelen centraal en vol trots kunnen we zeggen dat alle gestelde doelen behaald zijn. De vrijwilligers van het SamenhuiS krijgen een mooie dag aangeboden, Arie-Jan heeft zijn bed en Lizzie krijgt haar prothese! Zonder jullie, onze vrienden van dichtbij, was dit niet mogelijk geweest dus wij zijn iedereen die heeft bijgedragen aan onze akties dankbaar. We nemen een korte pauze en dan gaan we heel hard nadenken over nieuwe doelen want dat is nog steeds nodig. Vrienden … bedankt! ♥️

Deze stoel voor het goede doel wordt georganiseerd in restaurant Bistrobar ’t Leeuwtje. De avond staat in het teken van lekker eten, live optredens en een knallend eindfeest.

Het doel van de avond  is om maar liefst € 3000,- op te halen.

Het goede doel van deze avond

Stel je eens voor: je bent 7 jaar oud en je vriendjes en vriendinnetjes spelen vrijuit buiten en beoefenen hun sport naar hartenlust. Ze rennen, ze springen en draven. Wat zou je graag meedoen maar helaas kan je met heel veel activiteiten niet meedoen omdat je een lichamelijke beperking hebt.
In samenwerking met de Mentelity Foundation zetten we ons om Lizzie, het 7-jarige meisje uit Boskoop, te helpen met een beenprothese waardoor zij actiever in het leven kan staan en zich daardoor beter kan ontwikkelen.

Hoe werkt zo’n Stoel voor het goede doel?

Je “koopt” voor die avond en stoel. U geniet in Bistrobar ’t Leeuwtje van een volledig verzorgd diner bestaande uit meerdere gangen.
De drankjes worden per persoon of per tafel afgerekend.

Loterij

Tijdens het diner zullen er loten verkocht worden à € 1,50,- per stuk. De prijzen zullen aan het begin van het eindfeest verloot worden.

Programma

18:30 uur Verzamelen in Bistrobar ‘t Leeuwtje
19:15 uur Opening door de voorzitter
19:30 uur Diner met diverse optredens
22:30 uur Finale en trekking loterij

Nieuwsberichten:
AD.nl
SloepWeesje

Gegevens

Copyright 2024

Design & Development door Design Depot