Roomboterbanketletter actie

2 december 2021:

1700 letters voor Lizzie!

Deze week zijn we begonnen met het bezorgen van de letters. Ons hele team is op pad en het is een pittige, mooie en dankbare klus.
Met trots kunnen we zeggen dat het doel dankzij jullie is gehaald. De prothese en de begeleiding voor Lizzie zijn geregeld. Een anonieme donateur heeft het ontbrekende gedeelte betaald.
We gaan nog even door met bezorgen en volgende week gaan we aan de slag met de andere doelen.
Iedereen … bedankt en laten we vooral bakkerij Visser niet vergeten!

Oktober 2021:

Stichting ‘Vrienden van Dichtbij’ organiseert dit jaar een mooie Sinterklaasactie.

U bestelt hierbij een unieke roomboterbanketletter “V”.

Sinterklaasavond 2021 wordt op deze manier het heerlijke avondje, waarmee u ook direct Lizzie steunt.

In samenwerking met de Mentelity Foundation steunt Stichting ‘Vrienden van Dichtbij’ het proces waarbij de 8-jarige Lizzie van der Bas uit Boskoop een speciale beenprothese krijgt.

Met deze prothese kan zij zich volwaardiger ontwikkelen en zo letterlijk en figuurlijk grotere stappen maken in haar leven.

In Nederland zitten ongeveer 10.000 kinderen en jongvolwassenen onnodig vaak thuis. Door de te lage vergoedingen die verleend worden vanuit de zorgverzekering krijgt het grootste deel van de prothesegebruikers slechts één beperkte prothese per vijf jaar vergoed.

De opbrengst van de letters komt volledig ten goede aan dit hele proces, zodat Lizzie naast de prothese ook de benodigde begeleiding kan krijgen.

De letters kosten € 10,00 per stuk. De uitlevering van de roomboterbanketletters vindt plaats, in overleg, vanaf maandag 29 november 2021.

Bestellen kan vanaf vandaag (8 oktober 2021) tot 22 november 2021 d.m.v. het invullen van het bestelformulier en te mailen naar info@vriendenvandichtbij.nl

Hartelijke groet,
Stichting ‘Vrienden van Dichtbij’

Gegevens

Copyright 2024

Design & Development door Design Depot