Jostiband Concert

Vanwege de op 15 maart afgekondigde extra corona-maatregelen en vervolgens de verbouwing van Castellum is het concert in Castellum verplaatst naar zondag 4 september 2022 

Het geheim van het Jostiband Orkest blijft een raadsel. Als grootste muziekformatie van mensen met een verstandelijke beperking musiceert de groep uit Zwammerdam al meer dan 53 jaar met groot succes. Het orkest geeft concerten, treedt op in binnen- en buitenland en niemand kan verwoorden waarom en hoe het Jostiband Orkest zoveel enthousiasme, zoveel ontroering en zoveel emoties weet los te maken. 

Wij als stichting zetten ons onder andere in voor individuen en groepen die het door welke oorzaak dan ook, minder hebben dan maatschappelijk verantwoord is. In 2020 organiseren wij diverse activiteiten die in het teken staan van ‘Samen tegen Eenzaamheid’. Hierbij wil de stichting extra aandacht schenken aan ouderen, maar ook aan jongeren in sociaal arme situaties. Op zondagmiddag 4 september 2022 wil de stichting ouderen en andere belangstellenden een onvergetelijke middag bezorgen. Hierbij wil de stichting tevens zoveel mogelijk jongeren stimuleren om met een oudere, zoals bijvoorbeeld een opa of oma, buurman of buurvrouw uit hun omgeving, het concert bij te wonen. Ook Helemaal Top zal zijn medewerking verlenen aan dit prachtige concert.

Jostiband Concert

Gegevens

  • Locatie: Castellum te Alphen ad Rijn
  • Datum: 04-09-2022
  • Tijd: 14:30

Copyright 2021

Design & Development door Design Depot