Heitingatoernooi 2022

Beste vrienden,

Met de Stichting Vrienden van Dichtbij blijven we lokale doelen steunen. Het afgelopen jaar hebben we mooie doelen bereikt. Denk hierbij aan de speciale prothese voor Lizzie, het aangepaste bed voor Arie-Jan en het organiseren van een leuke dag voor de vrijwilligers en bezoekers van het SamenhuiS. Ook hebben we in december geprobeerd om een aantal mensen een leuke attentie te bezorgen omdat zij dat verdienden. Deze doelen zijn bijna behaald en we gaan ons opmaken voor een zoektocht naar nieuwe doelen.

De eerste hulp hierbij is ons aangeboden en daar maken wij dankbaar gebruik van. De organisatie van het Heitingatoernooi doneert ons alle statiegeld flesjes zodat wij die in kunnen leveren. De opbrengst hiervan zal besteed worden aan nieuwe doelen.

Het Heitingatoernooi vindt dit jaar plaats van 26 t/m 28 mei 2022 bij ARC en meer dan 1.500 deelnemers gaan een aantal geweldige dagen beleven. Dit toernooi is het grootste pupillentoernooi van Alphen aan den Rijn.

Wij zijn trots dat deze organisatie aan ons, en dus aan de mensen om ons heen, denkt en daarmee zorgen voor nieuwe mogelijkheden.

Bedankt!

Gegevens

Copyright 2024

Design & Development door Design Depot