Bordje voor onze helden en ouderen

De werknemers in de zorg redden levens, maken overuren, houden samen met het onderwijzend personeel, de politie, schoonmakers, de werknemers in de supermarkten en de brandweer Nederland draaiende. Met het om zich heen grijpende coronavirus zijn zij onze helden! Daarom hebben oud-voetballer John Heitinga en Kees van Dam (docent Business Studies bij Inholland Haarlem), in samenwerking met de chefkoks Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental), Eugène van Angelbeek en Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) een fantastische actie opgezet.

Ze hebben de handen ineengeslagen om iedere dag heerlijke maaltijden bij de helden, die Nederland momenteel overeind houden, én kwetsbare ouderen te bezorgen.
Voor die helden, maar ook voor ouderen, gaan de chefkoks Eugène, Arjen en Ron zich ten minste de komende weken inzetten om in de omgeving van Amsterdam en Amstelveen dagelijks circa 200 gratis hoogwaardige diners aan te bieden. Ook de medewerkers van Eugene, Arjen en Ron willen graag de handen uit de mouwen steken om juist deze groep helden iets te ontlasten. De behoefte om in deze tijd schouder aan schouder te staan, is groot.

Aanmelden
Iedereen mag zijn ‘held’ aanmelden voor een gratis maaltijd voor diens hele afdeling. Denk hierbij aan de IC in het ziekenhuis, EHBO- en huisartsenposten, maar ook de politie, brandweer, vakkenvullers van een supermarkt of de reinigingsdienst. Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen werkzaam in de vitale sectoren kunnen hun dierbaren en diens afdelingen verrassen.
Via een aanmeldingsformulier op de website bordjevooronzehelden.nl kan je na een duidelijke motivatie aangeven op welke dag jij hoeveel maaltijden in een verzorgingshuis, woongroep, buurthuis, ziekenhuis, huisartsenpost, ambulancepost, schoonmaakbedrijf, school of andere onderwijsinstelling, supermarkt, politiebureau of brandweerkazerne willen laten bezorgen. Aan de hand van de aanvragen wordt een schema gemaakt.

Ook doneren?
Wil je ook een steentje bijdragen? Dan kun je op de site bordjevooronzehelden.nl doneren. Het is de bedoeling dat er – afhankelijk van de bijdragen op de website – uiteindelijk meer restaurants bij worden betrokken en het aantal couverts per dag stijgt. Die restaurants zullen worden benaderd in het netwerk van Eugene, Ron en Arjen met topkoks.

Bordje voor onze helden en ouderen

Gegevens

  • Locatie: Omgeving van Amsterdam en Amstelveen
  • Kosten: Donaties

Copyright 2024

Design & Development door Design Depot